MENIU

Din adolescenţă, Katie Holmes a visat să fie soţia lui Tom Cruise

Foto: dailymail.co.uk

După ce a văzut filmul "Top Gun", actriţa Katie Holmes a ştiut că va deveni într-o zi, soţia celebrului Tom Cruise.

Katie Holmes, în vârstă de 30 de ani, a povestit pentru ediţia germană a revistei "Glamour" că, încă din adolescenţă, a visat să devină soţia lui Tom Cruise. "Când a fost lansat filmul Top Gun, surorile mele erau înnebunite după Tom. Atunci, am fost sigură că mă voi căsători cu el. Nu m-am gândit nicio secundă cum voi ajunge să-l întâlnesc. Pur şi simplu, ştiam că voi deveni doamna Tom Cruise", a adăugat frumoasa actriţă.

Katie Holmes a dezvăluit că nu ştie să gătească, însă soţul ei se pricepe de minune în bucătărie. "Este un bucătar desăvârşit. Tom are o reţetă, însă improvizează foarte mult, iar mâncarea este foarte gustoasă." Cu silueta ei, actriţa nu pare că ar mânca prea des.

De curând, Katie a urmat o dietă severă de detoxifiere la insistenţele lui Tom Cruise, care îşi doreşte încă un copil. Presa a speculat că acest regim a împiedicat-o pe frumoasa actriţă să participe la decernarea Premiilor Oscar. De asemenea, la începutul săptămânii, prietenii apropiaţi ai actriţei au declarat că îşi fac probleme pentru sănătatea ei. 

 

Mai multe articole despre:
Tom Cruise Katie Holmes căsătorie Top Gun