MENIU

Dezvăluiri despre Simona Halep, ieșite la iveală abia acum + cum arăta sportiva în copilărie

Simona Halep împlinește astăzi 26 de ani. Mai multe detalii, puțin cunoscute, despre viața sportivei au ieșit la iveală.

Când era mică, Simona era băieţoasă. Părinţii îşi amintesc că nu voia să se joace niciodată cu păpuşile. Ea prefera să bată mingea pe stradă şi să joace fotbal. "Nu purta fustiţă. Acum nu-i place echipamentul pentru că are fustă“, a dezvăluit mama sa, potrivit "Adevărul".

Simona a fost văzută, la un moment dat, de profesorul de sport Ion Stan, de la Liceul Economic. "Avea vreo patru ani şi jumătate, când profesorul mi-a spus: «Aduceţi-o la mine». Avea Simona o rachetă de tenis mai mare decât ea“, a povestit tatăl ei.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA SUPERIMAGINI!

Antrenamentele la tenis, istovitoare pentru alţi copii de vârsta ei, inclusiv pentru fratele mai mare care a renunţat la scurt timp să mai joace tenis, erau pentru Simona ca o joacă.

De mai multe ori pe săptămână, fata mergea însoţită de părinţi la antrenamente. Uneori, avea şi câte două antrenamente pe zi, a scris sursa citată.

"N-am avut păpuşi, n-am avut altceva. Jucam fotbal, jucam tenis, făceam fileu din aţă, am găurit asfaltul şi am băgat doi stalpi şi jucam tenis, si în casă la fel, am făcut un mini teren de tenis şi jucam cu fratele meu", a dezvăluit Simona Halep în urmă cu câțiva ani.

Mai multe articole despre:
Tenis Simona Halep