MENIU

Deschiderea Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu a fost amânată din cauza ploii

Foto: picasaweb.google.com

Spectacolul inaugurar şi deschiderea oficială a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), programate pentru joi seara, au fost amânate din cauza ploii, urmând să fie reprogramate, au anunţat organizatorii.

Piesa „Metamorfoze”, după Ovidiu, în regia lui Silviu Purcărete, care trebuia să aibă loc în parcarea din spatele Teatrului „Radu Stanca”, a fost amânată din cauză că a început ploaia cu doar câteva minute înainte de startul spectacolului.

Piesa a fost reprogramată pentru duminică, 31 mai, de la ora 22,00, iar rezervările şi biletele cumpărate rămân valabile. Însă, o parte din cei 600 de spectatori, cei care nu vor putea viziona spectacolul reprogramat, îşi pot primi înapoi banii pe bilet dacă se vor prezenta la Agenţia Teatrală din Sibiu.

Imediat după încheierea piesei lui Silviu Purcărete, în Piaţa Mare din Sibiu era programată deschiderea oficială, urmată de un concert Amadeus şi un foc de artificii, însă şi aceste evenimente au fost amânate.

Astăzi, organizatorii Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu au anunţat că vor cumpăra 500 de pelerine de ploaie pentru spectatori, pentru a evita o nouă amânarea spectacolului "Metamorfoze".

"Vrem să ne luăm toate măsurile de precauţie, pentru a nu mai exista probleme. Din acest motiv, am decis să cumpărăm 500 de pelerine de ploaie, pe care le vom da spectatorilor în momentul intrării la spectacol”, a spus, directorul festivalului, Constantin Chiriac.