MENIU

Decoraţiuni interioare, carte veche şi bal mascat la Târgul de antichităţi şi produse meşteşugăreşti

Târgul de Antichităţi şi produse mestesugăreşti

Participanţii la târg vor putea admira expoziţii de filatelie, numismatică, icoane, decoraţiuni interioare, carte veche, bijuterii hand made şi multe alte antichităţi veritabile aduse de peste 80 de expozanţi din întreaga ţară.

După succesul înregistrat de prima ediţie, Asociaţia de Turism şi Ecologie Carpatia împreună cu Primăria Sectorului 1 organizează între 11 şi 13 decembrie cea de-a doua ediţie a Târgului de antichităţi şi produse meşteşugăreşti.

În plus, organizatorii au pregătit pentru duminică, 13 decembrie, de la ora 14.00, un Bal mascat.

Amatorii de antichităţii care nu au reuşit să ajungă la ediţiile anterioare, dar şi colecţionarii împătimiţi, aflaţi mereu în căutare de piese unicat, sunt aşteptaţi să viziteze la sfârşitul acestei săptămâni Târgul de antichităţi şi produse meşteşugăreşti situat în parcul Kiseleff din capitală.

Participanţii la târg vor putea admira expoziţii de filatelie, numismatică, icoane, decoraţiuni interioare, carte veche, bijuterii hand made şi multe alte antichităţi veritabile aduse de peste 80 de expozanţi din întreaga ţară.

De asemenea, vizitatorii se vor putea delecta cu halviţă, magiun, turtă dulce, kurtos secuiesc, preparate din carne, brânzeturi, turtă dulce, vată de zahăr, produse apicole, bragă şi produse bio. Acestea pot fi găsite în zona destinată produselor culinare situată pe aleea principală a parcului Kiseleff.

Întreaga atmosferă va fi animată de personajele de poveste care vor defila în cadrul Balului mascat. Astfel, duminică după-amiază, de la ora 14.00, artişti costumaţi în personaje de basm vor defila în zona parcului Kiseleff. Vizitatorii care vor da dovadă de curaj şi se vor alătura paradei, îmbrăcaţi în costume trăznite, vintage sau de avantgardă, vor avea ocazia de a fi premiaţi cu un sejur de 3 zile la munte.

Nu au fost uitaţi nici copiii, organizatorii târgului le-au pregătit şi de această dată spectacole de teatru şi magie, jonglerie şi sesiuni de face painting.

Târgul de Antichităţi şi produse meşteşugăreşti  este parte a unei serii de evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă, organizate sub deviza \"Capitala Bucuriei\" .

Asociaţiei de Turism şi Ecologie Carpatia şi Primăriei Sectorului 1 li s-au alăturat, în calitate de parteneri: Accent Travel, BGS, Electrica S.A., B24FUN, Realitatea.net, Cotidianul.ro, Realitatea TV şi Monopoly Media.