MENIU

Decebal Rădulescu: Am primit semnale clare că Dragomir a stat în spatele demiterii mele de la GSP TV

Foto: gsp.ro

Jurnalistul Decebal Rădulescu a fost demis de la GSP TV în urmă cu câteva zile fără explicaţii care să justifice această măsură, dar în presă au apărut informaţii cum că preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, nu ar fi fost străin de această decizie. Decebal Rădulescu a declarat, marţi, pentru REALITATEA.NET că a primit semnale clare că Dragomir a stat în spatele demisiei sale.

- Ai încheiat brusc şi tumultuos relaţia cu GSP TV, ce s-a întâmplat de fapt?

Relaţia cu GSP TV s-a terminat brusc, dar nu din cauza mea, ci din cauza şefilor de acolo! Despre GSP TV nu mai vreau să vorbesc. A fost o perioadă interesantă din viaţa mea, dar doar atât.

- Ai certitudini că Dumitru Dragomir ţi-a cerut capul?

Am primit semnale clare că Dragomir a stat în spatele demiterii mele. Eu am aflat lucrurile astea a doua zi după demiterea mea din presă şi apoi mi-au venit mai multe confirmări. Primul a confirmat chiar Gigi Becali la o discuţie cu jurnaliştii în Olanda, după meciul cu Twente. A spus acolo că aşa s-a întâmplat, "Bine că au plecat perverşii ăia doi, am vorbit eu cu Mitică şi mi-a spus că aşa s-a întâmplat", aşa înţeleg că s-a exprimat Gigi Becali. Apoi a mai fost o chestie. Prunea m-a sunat a doua zi să mă întrebe dacă am fost demis şi când l-am întrebat de unde ştie mi-a spus că a fost la masă cu Lucescu, Lupescu şi cu Horaţiu Nicolau, cel care a vândut împreună cu Dragomir Telesportul trustului Realitatea Caţavencu, şi acesta a povestit că Dragomir i-a povestit lucrurile astea. Au fost confirmări că aşa s-a întâmplat!

- Există vreo diferenţă între Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir?

Nu există nicio diferenţă între Sandu şi Dragomir, sunt la fel. Ei sunt ceauşeii rămaşi după revoluţie! Ei sunt chintesenţa răului din fotbalul românesc.

- Ar fi mai bun Gică Popescu la FRF?

Popescu are bubele lui, cred însă că oricine ar fi mai bun atât la Federaţie, cât şi la Ligă. Cei doi oameni trebuie să plece, uite unde se află fotbalul românesc în momentul de faţă!.

- Vei avea emisiune la Telesport, ai mai avut şi ale oferte?

Am avut mai multe oferte de la alte televiziuni de sport, dar am acceptat-o pe cea a lui Vlad Enăchescu. E un proiect care mi se potriveşte şi mie şi lui Costin Ştucan. Am ales Telesportul pentru că aici putem fi liberi, adică putem fi jurnalişti! Chiar vrem să spunem exact ce credem şi ce gândim. La Telesport vom începe luni, 19 octombrie, de la şapte seara şi vom fi în aceeaşi formulă.

Mai multe articole despre:
demitere Telesport GSP TV Decebal Rădulescu