MENIU

Dayro Moreno, în lotul Stelei pentru grupele Europa League! Vezi celelalte surprize din lotul roş-albaştrilor

Foto: NewsIn

Steaua Bucuresti a anunţat marţi, pe site-ul oficial, lista jucătorilor care vor face parte din lotul pentru partidele din grupa H din cadrul Europa League. Lotul cu care Bergodi va ataca grupele Europa League conţine şi câteva surprize.

Cea mai mare surpriză o constituie introducerea pe lista UEFA a columbianului Dayro Moreno, jucătorul care a absentat două luni de la reunirea echipei şi care apoi a fost exilat la echipa a doua. Unul dintre favoriţii lui Becali, la un moment dat, columbianul pare a fi intrat din nou în graţiile finanţatorului, după un singur meci la echipa a doua, în Cupa României, când a înscris un gol şi a marcat apoi şi din penalty, la loviturile de departajare cu FC Snagov.

În schimb, polonezul Grzelak, dar şi Tudose şi Ovidiu Petre, nu vor prinde niciun minut în ediţia din acest an a grupelor Europa League.

O altă surpriză o reprezintă reapariţia în lotul Stelei a nigerianului Emeghara, absent aproape doi ani, din cauza accidentărilor. În plus, cum Tudose a dezamăgit în acest debut de sezon, Bergodi l-a ales pentru meciurile din Europa League şi pe Ionuţ Rada, care a fost la un pas să părăsească Steaua, din cauza faptului că nu prindea echipa.

Lotul Stelei pentru grupele Europa League:

Portari: Robinson Zapata, Ciprian Tătăruşanu, Cezar Lungu

Fundaşi: Pawel Golanski, Ionuţ Rada, Eugen Baciu, Petre Marin, Ifeanyi Emeghara, Sorin Ghionea, Ducu Ninu

Mijlocaşi: Cristi Tănase, Janos Szekely, Juan Carlos Toja, Banel Nicoliţă, Andrei Ionescu, Eric Bicfalvi, Iulian Ochiroşii, Mihai Onicaş

Atacanţi: Pantelis Kapetanos, Romeo Surdu, Bogdan Stancu, Dayro Moreno, Krum Bibişkov, Vlad Rus

 

Mai multe articole despre:
Steaua grupe lot Dayro Moreno Europa League