MENIU

Date Check, prima aplicaţie de iPhone care îţi permite să îţi spionezi perechea

FOTO: thefuntimesguide.com

Intelius Inc, o companie americană, a prezentat un nou soft pentru iPhone care va permite utilizatorilor să verifice un potenţial partener sau parteneră înainte de prima întâlnire, pe baza datelor pe care le culege de pe Internet.

Compania susţine că softul va ajuta femeile să se ferească de pericolele pe care le prezintă găsirea partenerilor online, şi chiar le va putea avertiza dacă se duc la o întâlnire cu o persoană care a fost condamnată pentru abuzuri sexuale.

Softul numit Date Check va cere utilizatorilor să introducă numele şi numărul de telefon al bărbatului sau femeii despre care se doreşte informaţii. Căutarea va interoga baza de date a companiei Intelius şi va returna un punctaj care este bazat pe mai mulţi factori, printre care cazierul, compatibilitatea, averea, locuiţa şi interesele sociale (Flickr, MySpace, FaceBook etc).

După ce consultă rezultatul, utilizatorii pot să dea o notă partenerului pe o scară de unu la cinci. Aplicaţia este disponibilă pe iPhone şi va veni în curând şi pe Android şi Blackberry.
Mai multe articole despre:
iphone Blackberry Android