MENIU

Dario Bonetti: Nu mă sperie publicul de la Craiova, echipa mea va învinge acolo

Foto: NewsIn

Tehnicianul lui Dinamo, Dario Bonetti, a declarat, joi, că echipa sa e pregătită pentru primul meci din acest sezon, în faţa Universităţii Craiova, şi nu se teme de formaţia din Bănie deoarece elevii săi vor reuşi să îşi adjudece toate punctele.

"În sfârşit a venit şi primul joc oficial, suntem pregătiţi pentru începutul campionatului, va trebui să facem un joc bun. Sunt liniştit înaintea acestui joc. Nu mă sperie publicul de la Craiova, echipa mea va învinge acolo. Craiova e un oraş cald, cu un public care se aseamnă cu cel din Italia, dar pe teren tot 11 contra 11 vor fi. Sper ca până la ora jocului să fie recuperaţi N'Doye şi Boştină, care au avut probleme în ultima perioadă", a spus Bonetti.

Antrenorul a precizat că nu se pune problema să renunţe la serviciile lui Claudiu Niculescu. "Niculescu va rămâne la Dinamo, s-a pregătit bine în cantonament. E un jucător valoros şi va avea aceleaşi şanse ca şi restul atacanţilor din lot", a mai spus italianul, adăugând că ar mai avea nevoie de jucători în lot şi urmează să discute cu oficialii clubului în acest sens.

Senegalezul Ousmane N'Doye s-a pregătit normal la antrenamentul de joi seară a roş-albilor, la fel ca spaniolul Francisco Molinero, însă acesta din urmă nu va face parte din lot pentru partida cu Universitatea Craiova, deoarece nu este pus la punct cu pregătirea fizică. Atacantul Liviu Ganea s-a pregătit separat, efectuând alergări uşoare.

Partida Universitatea Craiova-Dinamo, din prima etapă a Ligii I, se va disputa sâmbătă de la ora 21:30.
Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Etapa 1 Dario Bonetti