MENIU

Dario Bonetti: "Dinamo a făcut un joc mare, iar jucătorii au arătat că au o mentalitate puternică"

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei Dinamo, Dario Bonetti, a declarat, duminică, după jocul cu Unirea Urziceni. că este mulţumit de rezultat, însă mai bucuros este că jucătorii săi au crezut în succes până la final, fapt ce arată că au crescut mult din punct de vedere mental.

"Dinamo a făcut un joc mare, mai ales că venea după o perioadă foarte stresantă. Jucătorii au demonstrat că au o mentalitate puternică, pentru că au reuşit să învingă o echipă foarte bună şi campioana de anul trecut. Felicit echipa, nu doar pentru că a câştigat, dar mai ales pentru că a crezut în victorie până la final. Asta demosntrează că jucătorii au făcut un mare salt mental", a spus Bonetti, care a adăugat că a început meciul cu 3 mijlocaşi defensivi pentru că a încercat să contracareze forţa Unirii Urziceni de la mijlocul terenului.

Tehnicianul a mai afirmat că este nemulţumit de ratările jucătorilor săi, dar speră să rezlove şi această problemă: " La puază am ajustat câteva lucruri care nu mergeau, chiar dacă şi în prima parte am avut multe ocazii. Sper să rezolvăm problema cu eficienţa în faşâţa porţii, dar faptul că ne creăm ocazii arată că echipa e vie şi joacă"

Bonetti a mai mai spus că schimbă mereu echipa pentru că jucătorii sunt de valoare apropiată şi alege mereu să joace doar cu cei care sunt în formă. Italianul a precizat că este mulţumit de prestaţia lui Ianis Zicum, chiar dacă acesta a fost contestat de suporteri, însă pentru el nu contează foarte mult cum joacă un fotbalist, ci modul în care se comportă echipa.

Dinamo a reuşit duminică să învingă Unirea Urziceni, pe teren propriu, scor 2-1, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii I, şi a reuşit astfel să obţină prima victorie din istorie în faţa jucătorilor antrenaţi de Dan Petrescu. Golul victoriei pentru alb-roşii a fost reuşit de căpitanul Gabriel Torje chiar la ultima fază de joc. În urma acestui rezultat, Dinamo a acumulat 13 puncte şi se află pe locul 2 în clasament, în timp ce Unirea Urziceni este pe poziţia a 4-a, tot cu 13 puncte.