MENIU

Dănuţ Lupu: "Mă îndoiesc că pe nea Cornel Dinu o să-l prindă ghioceii ca antrenor"

Foto: NewsIn

Situaţia de la Dinamo nu e văzută cu ochi buni de Dănuţ Lupu, fost jucător la gruparea din Ştefan cel Mare. În ciuda faptului că apreciază calităţile "Procurorului", Lupu nu crede că duo-ul Ţălnar-Dinu va sta mult pe banca lui Dinamo.

"Dacă e lăsat în pace, nea Cornel va disciplina vestiarul. Cristi spune mereu că antrenorul are mână liberă, dar ştiţi cum este: antrenorul face un program şi el îl schimbă. Mereu se duc jucătorii la Borcea să se plângă. Pe Ion Marin nu l-a vrut niciun jucător pentru că este prea strict. Eu unul mă îndoiesc că Dinu va fi lăsat în pace. Problema la Dinamo este că sunt prea multe fiţoşi, prea puţină valoare. Mă îndoiesc că pe nea Cornel o să-l prindă ghioceii antrenor", a declarat fostul Dănuţ Lupu, la Digi Sport.

Cuplul Ţălnar-Dinu reprezintă a treia bancă tehnică pe care Dinamo o are de la începutul acestui campionat, după doar 11 etape! În aceeaşi notă a declaraţiilor, Marius Lăcătuş, fost antrenor la Steaua, acum la FC Vaslui, i-a transmis noului tehnician al roş-albaştrilor, Mihai Stoichiţă, că speră "să-l prindă paltonul" în Ghencea.