MENIU

Daniel Opriţa a semnat un contract pe 6 luni cu FC Aarau

Foto: NewsIn

Fostul atacant al Stelei şi al lui Dinamo, Daniel Opriţa, a semnat, sâmbătă, un contract valabil până pe 30 iunie cu FC Aarau, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon, a anunţat formaţia elveţiană pe site-ul oficial.

Opriţa a susţinut probe de joc în ultimele zile la gruparea elveţiană, fiind folosit în două meciuri amicale, cu FC Will şi Thun, de fiecare dată pe durata primei reprize.

Fotbalistul român va fi coechipier la FC Aarau cu atacantul Cristian Ianu, care este considerat vedeta echipei, însă acesta din urmă s-ar putea transfera în următoarea perioadă, fiind ofertat de FC Basel şi Young Boys Berna.

Daniel Opriţa, care va împlini 28 de ani pe 10 august, a evoluat în turul campionatului în liga a III-a spaniolă, la Deportivo Lorca. De-a lungul carierei a mai jucat la FCM Reşiţa, Steaua, Dinamo şi UTA Arad. Atacantul are 6 selecţii pentru echipa naţională, pentru care a şi marcat un gol.

FC Aarau ocupă locul 5 după 17 meciuri disputate în campionatul Elveţiei, cu 21 de goluri marcate, dintre care 6 îi aparţin lui Cristian Ianu. La echipă mai evoluează şi camerunezul Patrick Bengondo, care a fost legitimat la Universitatea Craiova în perioada 2003-2004.
Mai multe articole despre:
Daniel Opriţa