MENIU

Daniel Niculae: Îmi cunosc bine potenţialul, doresc să-mi iau revanşa pentru anul trecut

Foto: fanatik.ro

Atacantul român al lui Auxerre, Daniel Niculae, a declarat, miercuri, că a depăşit perioada nefastă din sezonul trecut şi vrea ca în noul campionat să-şi ia revanşa faţa de cei care au avut încredere în el, informează presa franceză.

"Anul trecut am avut 6 luni foarte dificile. În momentul de faţă, am uitat ce mi s-a întâmplat. Mă simt mult mai bine, sunt 100% pus la punct mental. Îmi doresc să-mi iau revanşa pentru tot ce mi s-a întâmplat anul trecut. Sunt convins că voi face un sezon bun la Auxerre", a spus Niculae.

Fotbalistul susţine că dacă nu a plecat până acum de la Auxerre, este exclus să mai fie transferat până la începutul sezonului: "Îmi cunosc foarte bine potenţialul şi ştiu că pot da mult mai mult. Dacă nu am plecat până acum, aici voi rămâne. Vreau să joc cât mai mult în acest sezon şi sunt gata să dau înapoi tot suportul celor care au crezut în mine în perioada trecută".

Daniel Niculae nu a marcat niciun gol în cele 32 de partide jucate în sezonul recent încheiat din Ligue 1 şi a fost desemnat dezamăgirea echipei de către publicaţiile din Hexagon. Atacantul nu a mai înscris în campionat din martie 2008. 

Mai multe articole despre:
Daniel Niculae Auxerre