MENIU

Dan Voiculescu despre dizolvarea parlamentului: Declaraţiile sunt făcute la nervi şi disperare

foto: eplicahd.ro

Dan Voiculescu, preşedintele fondator al PC, consideră intenţia lui Traian Băsescu de a dizolva Parlamentul pe 7 decembrie drept "hilară". În opinia lui Voiculescu declaraţiile lui Băsescu au fost făcute la nervi şi nu trebuie luate în seamă.

"Ideea că un preşedinte poate dizolva Parlamentul după ce nu mai este preşedinte, este hilară şi surprinde doar reacţia nervoasă a unui politician care pierde puterea. Îngrijorător nu este că Traian Băsescu o sa dizolve Parlamentul, îngrijorător este că încăpăţânarea şi natura conflictuală a preşedintelui anulează orice posibilitate de rezolvare a crizei politice care costă bani şi locuri de muncă", a declarat Voiculescu.

Preşedintele fondator al PC mărturiseşte că în ultimele două luni  a fost surprins de Traian Băsescu pe care îl ştia un politician "abil şi foarte calculat".

"Începând cu propunerea vizând legalizarea prostituţiei şi a consumului de droguri şi finalizând cu respingerea lui Klaus Iohannis, Traian Băsescu se dovedeşte un politician total instabil, care a renunţat la orice fel de calcul şi prudenţă", spune Voiculescu care adaugă că iresponsabilitatea comportamentului preşedintelui este plătit de români din buzunarul lor.