MENIU

Dan Petrescu va semna cu o echipă din liga a II-a din Rusia!

Dan Petrescu pleacă în Rusia

După ce a făcut din Unirea Urziceni singura echipă din România care va juca în primăvara Europa League, Dan Petrescu a ales o nouă provocare. Cel mai bine plătit antrenor din Liga 1, a decis să o ia de la capăt în Rusia, la Kuban Krasnodar.

Agenţia de presă rusă ItarTass anunţă că Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu cei de la Kuban şi va avea mână liberă la echipă. Ziarele ruse nu anunţă nimic despre salariul pe care îl va avea Petrescu, dar \"Prosport\" scrie că fostul antrenor al Unirii ar încasa 1,5 milioane de euro pe sezon, remuneraţie care ar urma să crească in funcţie de performanţele realizate, începând cu promovarea în primul eşalon.

În sezonul trecut din Rusia, care s-a încheiat recent, Kuban a încheiat la jumătatea clasamentului din liga secundă, locul 10 din 20 de echipe.

Dan Petrescu a decis să-şi rezilieze sâmbătă contractul cu Unirea Urziceni, pe cale amiabilă. Luni, Unirea Urziceni va organiza o conferinţă de presă în cadrul căreia managerul general Mihai Stoica şi tehnicianul Dan Petrescu vor explica motivele despărţirii.

Imediat după rezilierea contractului cu echipa ialomiţeană, presa din Rusia era aproape sigură că Dan Petrescu va antrena pe Dinamo Moscova, echipă la care joacă Adrian Ropotan.