MENIU

Dan Petrescu: "Nu vreau să pierd meciuri în campionat doar ca să mă calific în primăvara Ligii Campionilor"

Foto: NewsIn

Campioana Unirea a dat recital la Glasgow, 4-1 cu Rangers, însă a plătit apoi tribut luptei pe două fronturi, doar egal la primul meci în Liga I, 0-0 la Pandurii. Deşi e conştient că încă un succes cu scoţienii, de data aceasta în Ghencea, i-ar plasa pe ialomiţenii într-o postură ideală pentru a-şi menţine poziţia a doua în grupa G, care duce în primăvara Ligii Campionilor, Dan Petrescu nu vrea sa Unirea să mai şchiopăteze în campionat.

"Anul acesta, din cauza meciurilor din Champions League, nu am reuşit să legăm mai multe victorii la rând. Nu aş alege să pierd meciuri în campionat doar ca să mă calific în primăvara Ligii Campionilor, eu vreau să câştig tot, nu-mi place să pierd. Dar mai întâi să vedem ce se va întâmpla cu Rangers. Orice rezultat cu Rangers, în afară de înfrângere, este bun", a declarat Dan Petrescu, la Sport.ro

După trei partide în grupele Ligii, Unirea e pe poziţia secundă în grupa G, cu 4 puncte. În Liga I, după 11 etape, ialomiţenii sunt pe locul 6, cu 18 puncte, cu trei mai puţin decât liderul FC Timişoara.