MENIU

Dan Petrescu, cu ochii pe banca tehnică a lui Chelsea

Foto: chelseafc.com

Deşi spune că nu pleacă nicăieri de la Unirea Urziceni, Dan Petrescu este cu gândul în altă parte: la banca tehnică a echipei la care a petrecut cea mai fericită perioadă a vieţii şi carierei sale, Chelsea Londra.

"Bursucul" speră ca rezultatele obţinute cu Unirea în Liga Campionilor să-l aducă în atenţia cluburilor din Anglia şi a admis, într-o declaraţie acordată tabloidului The Sun, că visează ca într-o zi să ajungă antrenor la Chelsea. Chiar şi secund.

"Visul meu este să ajung la Chelsea într-o bună zi, chiar şi ca secund. Inima mea e la Chelsea, sută la sută. E echipa pe care o iubesc. După Steaua, prima mea echipă, Stamford Bridge e a doua mea casă şi întotdeauna urmăresc ce face Chelsea. La Londra a fost cea mai fericită perioadă din viaţa mea. Prietenii mei Roberto di Matteo şi Gianfranco Zola sunt manageri la West Brom şi West Ham, două cluburi mari. Dacă cineva din Anglia mi-ar oferi o şansă, sunt sigur că n-ar fi dezamăgit", a spus Petrescu.

Dan Petrescu a explicat şi că a pariat cu jucătorii săi că nu vor mai obţine niciun punct în Liga Campionilor tocmai pentru a-i mobiliza şi pentru a-i provoca să-i demonstreze că s-a înşelat.

"Echipele româneşti întotdeauna pierd după ce câştigă un joc. Nu vreau să se întâmple ce am spus, dar aceasta e mentalitatea în România. Ar fi un miracol să câştigăm, nici nu-mi aduc aminte când un club românesc a câştigat două meciuri consecutive în Liga Campionilor. Cine crede că va fi uşor, se înşeală. Sper să pierd pariul, e pentru prima oară în viaţă când îmi doresc să pierd un pariu", a comentat el.
Mai multe articole despre:
Dan Petrescu Chelsea antrenor