MENIU

Dan Petrescu: "Am obţinut o victorie importantă în faţa Vasluiului, dar poate nu e meritată"

Foto: NewsIn

Tehnicianul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, marţi, după meciul cu FC Vaslui, că victoria obţinută de echipa sa este cu atât mai importantă, cu cât a venit în faţa celei mai valoroase echipe din campionat.

"A fost un meci tensionat, dar am câştigat trei puncte extrem de mari. Am întâlnit cea mai bună echipă de când sunt eu la Unirea. Vaslui a dovedit că are valoare şi că banii au fost investiţi aşa cum trebuie. Am lucrat mult fazele fixe înainte de meci, pentru prima dată în acest retur, am avut şanse. Am obţinut o victorie importantă în faţa Vasluiului, dar poate nu e meritată. Noi ne-am dorit mult revanşa după meciul din Cupă, atunci când am dominat, mă bucur că acum s-a întors roata", a spus Petrescu.

Tehnicianul susţine că nu îl interesează titlul de campioană în acest sezon, deşi se află la numai două puncte în spatele liderului Dinamo, deoarece obiectivul este calificarea în Cupa UEFA. "Nu ne interesează ce face Dinamo, ci doar distanţa faţă de locul 6. Nu cred că putem spera la mai mult. Vrem în Cupa UEFA, deoarece pentru un club ca Unirea e foarte important să participe într-o competiţie europeană".

Unirea Urziceni a învins, marţi, scor 1-0, pe FC Vaslui şi se menţine la numai două puncte în spatele liderului Dinamo după 26 de etape disputate în Liga I.
Mai multe articole despre:
Dan Petrescu FC Vaslui Unirea Urziceni