MENIU

Dan Petrescu: "Am făcut un pariu cu băieţii că nu vom mai lua niciun punct în Liga Campionilor!"

Foto: NewsIn

Antrenorul formaţiei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, că a făcut un pariu cu fotbaliştii săi că nu vor mai acumula niciun punct în cele trei etape rămase din Grupa G a Ligii Campionilor, din cauza mentalităţii jucătorului român care se mulţumeşte cu puţin.

"Nu cred că suntem favoriţi la calificarea în primăvara europeană. Am făcut un pariu cu băieţii că nu vor mai reuşi nimic în meciurile rămase din grupă. Cred asta, pentru că suntem români şi ne mulţumim cu puţin. Sper ca la jocul cu Glasgow să vină la fel de mulţi spectatori ca şi la meciul cu Stuttgart", a spus Petrescu.

Unirea Urziceni are patru puncte şi ocupă locul 2 în Grupa G a Ligii Campionilor, după trei meciuri, iar săptămâna viitoare va întâlni pe teren propriu pe Glasgow Rangers.

Tehnicianul nu se aştepta la scăderea de formă pe care echipa sa o traversează în momentul de faţă: "A fost o perioadă neagră pentru noi, pentru că acum nu mai suntem nici în Cupă şi nu mai avem ce face. În campionat avem timp să recuperăm, sunt convins că în retur vom arăta mai bine. Meciul cu Craiova va fi foarte greu, pentru că nu am reuşit să-i învingem niciodată pe teren propriu. O echipă mare trebuie să facă faţă în trei competiţii, dar nu mă aşteptam la această scădere de formă. Nu sunt bucuros că am ieşit din Cupă şi că vom avea meciuri mai puţine, preferam să fim în sferturi. I-am dorit lui Viorel Moldovan să ia el Cupa şi eu campionatul", a afirmat Petrescu.

Căpitanul Unirii, George Galamaz, a declarat că speră ca Dan Petrescu să piardă pariul făcut cu jucătorii: "Sperăm să mai facem minimum 4 puncte în grupă. Vom încerca, ne vom lupta, însă va fi foarte greu. De asta meciurile din Liga Campionilor sunt grele, pentru că aici se pot realiza multe. Vrem să câştigăm pariul cu Dan Petrescu şi să-i arătăm că a greşit. Pentru mulţi vor fi ultimele meciuri în Liga Campionilor, tocmai de aceea vom juca pe viaţă şi pe moarte. Vrem să cântăm şi în primăvară refrenul acestei competiţii".

Dacian Varga este de părere că până în acest moment echipa ialomiţeană nu s-a făcut de râs în cea mai importantă competiţie intercluburi a Europei: "Nu suntem invincibili şi asta s-a demonstrat în Cupă. Suntem foarte supăraţi după acest insucces, însă sperăm să terminăm pe locul 2 în Liga Campionilor şi punctele din Scoţia să nu fie ultimele. Important este că nu ne-am făcut de râs în Liga Campionilor. Ne dorim să fie stadionul plin, sau măcar să fie tot atâţia cât au fost la partida cu Stuttgart. Sperăm să-i facem fericiţi pe români şi săptămâna viitoare".

Jucătorii campioanei României şi staff-ul tehnic al echipei au participat miercuri la o acţiune a unuia dintre sponsorii Ligii Campionilor.
Mai multe articole despre:
Liga Campionilor Dan Petrescu Unirea Urziceni pariu