MENIU

Dan Petrescu: Acum ne-a mai trecut supărarea şi avem încredere înaintea meciului cu Stuttgart

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, spune că victoria din partida cu Astra Ploieşti, scor 4-1, în etapa a 8-a a Ligii I, face uitat eşecul de etapa trecută, cu Dinamo, şi le dă ialomiţenilor încredere înaintea jocului cu VfB Stuttgart, programat marţi, în Liga Campionilor.

"Sunt foarte mulţumit, e o victorie extrem de importantă. După meciul cu Dinamo, au venit apoi două victorii la rând şi a mai trecut din supărare. Am câştigat în faţa unei echipe care a obţinut rezultate importante cu Rapid sau Timişoara. Singurul aspect negativ a fost momentul de relaxare de după 3-0, când ei au marcat. Ar fi putut face 3-2 chiar. Era un meci foarte important, care să ne dea încredere înaintea meciului de marţi, din Liga Campionilor", a spus tehnicianul campioanei en-titre.

Fostul internaţional a vorbit şi despre partida de marţi, cu VfB Stuttgart, din grupa G a Ligii Campionilor: "Meciul din Liga Campionilor va fi mult mai greu decât cel de acum. Un egal la meciul cu Stuttgart ar fi foarte bun, o victorie ar fi extraordinară. Sper să vină oamenii la stadion, dar ştiu că nu va fi avalanşă de public. Dacă am fi jucat la Urziceni, aveam stadionul plin".