MENIU

Dan Petrescu a semnat pe cinci ani cu Kuban Krasnodar!

Dan Petrescu va fi plătit triplu la Krasnodar

Antrenorul român are o primă de instalare de un milion de euro, iar apoi, pentru fiecare an petrecut la Kuban, va încasa câte 500.000 de euro.

La nici 24 de ore de când şi-a anunţat oficial despărţirea de Urziceni, Dan Petrescu a semnat contractul de antrenor cu gruparea de ligă secundă rusă Kuban Krasnodar. Părţile s-au întâlnit la Chişinău, unde s-a căzut de acord asupra salariului anual, 500.000 euro, cât şi asupra duratei acordului, cinci sezoane.

De remarcat însă că prima sa de instalare va fi de un milion de euro, ceea ce face ca suma totală ce va fi primită de Petrescu să se ridice la aproape 3,5 milioane euro. După parafarea acordului cu ruşii, \"Bursucul\" a plecat cu avionul spre Krasnodar, pentru o conferinţă de presă şi prezentarea oficială.

La ceremonia prezentării antrenorului român au fost prezenţi guvernatorul regiunii, Alexander Tkacev, un om cunoscut pentru remarcile sale rasiste şi luptător împotriva imigraţiei ilegale în Rusia, şi Oleg Mkrtchyan, acţionarul echipei şi cel căruia i se datorează în mare măsură salariul pe care \"Bursucul\" îl va primi la Krasnodar.

Kuban Krasnodar se va reuni în data de 11 ianuarie, iar după o săptămână vor merge într-un stagiu de pregătire în Turcia.

Mai multe articole despre:
Rusia Dan Petrescu Kuban Krasnodar