MENIU

Dan Nica: Chiar dacă poliţia nu este perfectă, trebuie să avem încredere în Poliţie

Foto: cdep.ro
Dan Nica: Poliţia română îşi face datoria

"Gigi Becali, dacă ar fi apelat la poliţie ar fi avut situaţia rezolvată. Chiar dacă poliţia nu este perfectă, trebuie să avem încredere în Poliţie ca instituţie. În cadrul structurilor MAI, avem resurse să urmărim maşinile furate şi să ştiţi că am şi eu nişte statistici care îmi spun că poliţa a prins în acest an peste 9.000 de infractori", a afirmat Dan Nica în cadrul emisiunii "Realitatea te priveşte", moderată de Andreea Creţulescu.

Dan Nica a afirmat în cadrul emisiunii moderate de Andreea Creţulescu că poliţia română îşi face datoria.

" Vreau să vă spun că peste 60% din cazurile de anchetă ale DNA s-au făcut cu ajutorul DGA  şi asta înseamnă că poliţia îşi face datoria", a declarat ministrul de Interne.

Dan Nica s-a arătat totuşi deranjat de percheziţiile televizate.

"Vreau să vă fac o mărturisire. Eu urăsc telejustiţia şi modul televizat de a face descinderi şi arestări şi să stiţi că nimeni nu este mai presus de lege, nici măcar poliţiştii, iar poliţiştii care nu îşi fac datoria vor fi daţi afară. Cine nu înţelege să îşi facă datoria de poliţist pleacă", a spus ministrul de Interne.

"Eu am avut o discuţie cu domnul Morar şi vă afirm că nu s-a ştiut de anchetarea lui Cornel Şerban", a spus vicepremierul Dan Nica.

Mai multe articole despre:
DNA MAI poliţie Dan Nica DGIPI