MENIU

Cupa Spaniei: Sevilla şi Barcelona s-au calificat în semifinale

Foto: football-wallpapers.com
Sevilla şi Barcelona s-au calificat în careul de aşi al Cupei Spaniei

Sevilla şi Barcelona s-au calificat în careul de aşi al Cupei Spaniei. În meciul cu Valencia, Sevilla a fost salvată de reuşita lui Squillaci din ultimul minut, în vreme ce liderul din Primera a trăit periculos în compania concitadinei Espanyol.

Sevilla se gândea doar la victorie după eşecul 3 la 2 din prima manşă a sferturilor de finală cu Valencia. Chiar şi aşa oaspeţii au inceput mai bine partida şi au inscris încă din minutul 8, după ce Marchena a fost lăsat liber în careu. Replica gazdelor a venit cu 10 minute înainte de pauză, cînd Kanoute a reuşit egalarea.

Agonia fanilor a durat însă până la finalul meciului pentru că, golul salvator a venit în chiar ultimul minut de joc, din gheata lui Squillaci. Scor general 4 - 4, dar Sevilla a primit mai puţine goluri pe teren propriu şi va juca în semifinală cu Athletic Bilbao.

În celălalt sfert de finală, Barcelona a trăit periculos meciul cu Espanyol, după 0-0 în tur. LIderul din Primera a început furtunos şi Krkic, de două ori, şi apoi Pique au dus scorul la 3-0.

Replica a venit însă dur. Espanyol a avut nevoie de doar două minute să înscrie de două ori, prin Coro şi Calejon, dar nu a fost deajuns. Scor final 3-2 şi Barcelona joacă semifinala cu Real Mallorca.

Programul semifinalelor: Sevilla-Athletic Bilbao şi Barcelona-Mallorca. 

Mai multe articole despre:
Cupa Spaniei Barcelona Sevilla