MENIU

Cupa României - Viorel Moldovan: \"Meciul nu a fost deloc uşor, dar noi ni l-am făcut aşa\"

<descriere>

Braşovenii cred că şi-au netezit drumul spre semifinalele Cupei României înscriind repede în meciul cu Gloria Bistriţa (3-0).

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat că meciul cu Gloria a fost unul dificil, în ciuda faptului că echipa sa a câştigat cu scorul de 3-0.

\"Am obţinut o victorie care nu poate fi comentată prea mult, în care am făcut o primă repriză foarte bună. Am reuşit să deschidem scorul repede, aşa cum ne-am propus, şi am avut o repriză exact pe placul meu. Meciul nu a fost deloc uşor, dar noi ni l-am făcut aşa. După pauză ne-am mai retras şi am încercat să menţinem rezultatul\", a spus Moldovan, care speră că FC Braşov se va impune în faţa Gloriei şi duminică, în etapa a 14-a a Ligii I.

\"Meciul din campionat va fi mult mai greu. Ei au nevoie disperată de puncte, însă şi noi avem, pentru a ne menţine în vârful clasamentului. E bine că am câştigat azi pentru că acum avem un avantaj psihologic asupra lor\", a punctat fostul internaţional.

Dorel Zaharia, declarat cel mai bun jucător al meciului, susţine că FC Braşov a câştigat la o diferenţă mare deoarece a reuşit să înscrie în debutul partidei. \"Mă bucur că ne-am calificat în semifinale, e o performanţă deosebită pentru o echipă care e abia la al doilea sezon în Liga I. Suntem favoriţi la câştigarea Cupei, din moment ce am eliminat campioana chiar pe terenul ei\", a punctat Zaharia.

Antrenorul bistriţenilor, Marian Pană, consideră că golul marcat de Hadnagy în minutul 4 a fost decisiv în stabilirea câştigătoarei. \"A fost o victorie clară a braşovenilor şi îi felicit. Noi am părut o echipă obosită, fără orizont, dar trebuie să ne refacem rapid şi să câştigăm jocul din campionat\", a afirmat Pană.

FC Braşov a învins, marţi, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia lui Florin Halagian, Gloria Bistriţa, în sferturile de finală ale Cupei României şi s-a calificat în semifinalele competiţiei după 23 de ani de pauză.