MENIU

Cupa României - Ţălnar: Am câştigat pe merit, nu ne-a avantajat arbitrul

<descriere>

Dinamoviştii spun că au dominat clar jocul cu Astra şi speră să ajungă în finala Cupei, unde nu au mai jucat din 2005.

Antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat, joi, după calificarea în semifinalele Cupei României, că echipa sa a dominat clar întâlnirea cu Astra Ploieşti, iar victoria nu poate fi pusă la îndoială chiar dacă prahovenii au avut un gol anulat.

\"A fost un joc bun în faţa unei echipe muncitoare, dar pe care l-am controlat în totalitate. Consider că am reuşit să ne impunem pe merit şi cred că cele mai bune echipe au rămas acum în semifinale. Indiferent cu ce echipă vom cădea, avem şanse mari pentru că se joacă tur-retur. Nu cred că prestaţia arbitrului a avantajat Dinamo. Dinamo a meritat victoria fără niciun fel de dubii, pentru că, pe lângă goluri, am ratat şi multe alte ocazii\", a spus Ţălnar.

Autorul celor două goluri dinamoviste, Andrei Cristea, speră ca Dinamo să ajungă până în finală. \"Ne dorim să mergem cât mai departe, să trecem şi de semifinale. Mă bucur că am marcat ambele goluri, dar al doilea îi aparţine în proporţie de 80 la sută lui Niculescu\", a afirmat Cristea.

Căpitanul lui Dinamo în acest meci, Claudiu Niculescu, spune că îi este dor să joace o finală de Cupă: \"E important că am câştigat şi că şi eu am contribuit la acest lucru. Vreau să trecem şi de semifinale pentru că îmi e dor de finala Cupei României. Acum toate echipele rămase în cursă sunt de valoare egală. În semifinale se poate întâmpla orice\".

Dinamo s-a calificat, joi, în semifinalele Cupei României, după ce s-a impus, în sferturi, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Astra Ploieşti.