MENIU

Cupa României - Rednic: "Anul acesta, după mult timp, ne pregătim să câştigăm competiţia"

foto: www.dinamovisti.ro

Antrenorul formaţiei Dinamo. Mircea Rednic, a declarat luni că va încerca să îndeplinească unul dintre obiectivele impuse de conducere, câştigarea Cupei României, iar pentru acest lucru îşi doreşte ca jucătorii săi să tranşeze disputa cu Rapid în intervalul celor 90 de minute regulamentare.

"O să fie un meci de care pe care, nu există soluţii, nu există calcule, nu se va compara cu meciul din campionat. Venim după un joc bun şi o victorie meritată cu Vasluiul. La cererea jucătorilor intrăm în cantonament de azi, sper să tranşăm calificarea în 90 de minute. Domnul Borcea vrea eventul, eu la fel, Dinamo nu a mai câştigat Cupa României de mult timp, iar anul acesta ne pregătim s-o cucerim", a spus Mircea Rednic, care a completat că Dolha va fi titularul postului de portar, întrucât "se tot pregăteşte, trage tare la antrenamente şi a venit şi timpul lui să joace".

Pentru disputa din sferturile Cupei României contra Rapidului, tehnicianul îi are incerţi pe Malick, care are unele probleme la aductori, N'Doye, care s-a accidentat la Craiova, şi Tamaş, asupra căruia planează semne de întrebare deşi a efectuat ultimele două antrenamente.

Rednic a dorit să răspundă acuzelor care indică că Dinamo este o echipă favorizată de arbitraje: "De la 3-0 în sus ori furăm, ori suntem ajutaţi de arbitri... Mă dor aceste speculaţii, pentru că ştiu câte sacrificii fac băieţii", a fost reacţia antrenorului, care nu a uitat să răspundă şi oficialilor rapidişti ce insinuau că mijlocaşul Spadacio ar fi fost eliminat intenţionat în meciul cu Unirea Urziceni: "Poate Spadacio a vrut să se odihnească, ce vină avem noi? Dacă se va considera că arbitrul a greşit să-i retragă cartonaşul şi să joace".

Altfel, tehnicianul grupării din Ştefan cel Mare a afirmat că pentru jocul din Cupa României, contra Rapidului, jucătorii săi nu au prevăzute prime, dar recompensele financiare vor fi acordate doar dacă dinamoviştii vor câştiga finala competiţiei.

În încheiere, mijlocaşul Gabriel Torje a dat de înţeles că Rapidul nu trebuie să stea în calea îndeplinirii obiectivului impus jucătorilor de către conducerea clubului: "La orice meci trebuie să fim toţi pregătiţi. În campionat mai poţi repara ce ai greşit în etapa următoare, dar în Cupă nu avem voie să facem erori. Suntem pregătiţi şi pentru prelungiri, şi pentru lovituri de departajare. Borcea vrea campionatul şi Cupa, iar noi am înţeles totul din acest mesaj".

Dinamo va întâlni miercuri pe Rapid, de la ora 20:45, în cadrul unui meci din sferturile Cupei României, care se va juca pe stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti.
Mai multe articole despre:
Dinamo Cupa României Mircea Rednic Rapid