MENIU

Cupa României - Neagoe spune că victoria Universităţii în meciul cu Poli Iaşi nu poate fi contestată

Foto: NewsIn

Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a declarat, miercuri, după victoria cu Politehnica Iaşi, scor 3-0, din optimile Cupei României, că echipa sa a meritat calificarea deoarece a avut mai multe ocazii decât adversarul.

"Am jucat pe un teren destul de greu, am muncit mult în acest meci, iar băieţii şi-au dorit mult calificarea. Am obţinut o victorie meritată. Totuşi, dacă ieşenii marcau la acel penalty, poate aveam probleme pe final, dar să nu uităm că noi ne-am creat mai multe ocazii şi am dominat. Îi felicit pe băieţi pentru jocul prestat, mă bucur că Merlier a fost inspirat la acea fază", a spus Neagoe.

Tehnicianul a lăudat şi evoluţia lui Dorel Stoica, revenit la echipă după trei săptămâni în care s-a pregătit singur: "Stoica e un jucător valoros, a jucat foarte bine şi cred că până acum s-a simţit absenţa lui din lot".

Antrenorul Politehnicii, Petre Grigoraş, a pus eşecul pe seama greşelilor personale ale elevilor săi. "E trist când pierzi pe gafe impardonabile, pe greşeli de plasament. Ştiu că la 3-0 e penibil să cauţi scuze, dar nu cred că în prima repriză am fost dominaţi atât de clar încât Craiova să aibă 2-0 la pauză. Primul gol a fost un cadou din penalty, al doilea a fost de cascadorii râsului, iar la 2-0 era greu să mai revenim. Îmi pare rău pentru că eu îmi doream mult o calificare în sferturi, nu am mai ajuns acolo de vreo şase ani ca antrenor", a afirmat acesta.

Grigoraş speră ca echipa să îşi revină până la jocul cu Dinamo, din etapa a 12-a. "Acum, Cupa e istorie, iar timpul nu ne iartă. Trebuie să ne concentrăm pe meciul cu Dinamo, din campionat. Am convingerea că vom reuşi să nu pierdem", a conchis tehnicianul.

Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României după ce a trecut, miercuri, în deplasare, scor 3-0, de Politehnica Iaşi, graţie golurilor marcate de fraţii Florin şi Mihai Costea.