MENIU

Cupa României / Lăcătuş - Obiectivul nostru e finala

Foto: cuparomaniei.ro

Vicepreşedintele lui Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, marţi, că bucureştenii trebuie să ia în serios serios meciul cu Astra din sferturile de finală ale Cupei României, pentru a evita orice fel de surprize.

"Nu prea am avut noroc la tragerea la sorţi. Astra e un adversar incomod. Mulţi zic că se vor da din faţa noastră, dar nu va fi aşa, deoarece jucătorii împrumutaţi de Dinamo la Ploieşti vor evolua cu multă ardoare pentru a demonstra că au valoare să revină în Ştefan cel Mare", a spus Turcu la Sport.ro.

La rândul său, directorul general al Astrei Ploieşti, Marcel Iancu, a declarat pentru Newsin: "Am fost prima echipă extrasă din urnă, exact ca la meciul cu Timişoara. Respectând analogia, după victoria cu Timişoara urmează o victorie în faţa lui Dinamo. Vom avea două meciuri de foc, unul în Cupă şi celălalt în campionat, pe care sper să le tranşăm în favoarea noastră. Mizăm pe un stadion plin şi pe marea dorinţă de calificare a patronului. Vom arăta că Astra este echipă valoroasă".

Antrenorul lui FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat marţi, după ce a aflat că va întâlni Internaţional Curtea de Argeş în sferturile Cupei României, că obiectivul echipei sale rămâne disputarea finalei pentru a-şi asigura mai uşor un loc în cupele europene, transmite corespondentul NewsIn.

"Mă bucur în primul rând că jucăm acasă. Obiectivele noastre rămân aceleaşi, să jucăm finala şi să prindem un loc de cupă europeană, indiferent că întâlnim o echipă pe care am învins-o de curând. Meciurile din cupă şi campionat sunt total diferite. Campionatul este lung, însă din Cupa României poţi ajunge mai repede în Europa", a declarat Marius Lăcătuş.

Antrenorul lui Internaţional Curtea de Argeş, Ştefan Stoica, a declarat, marţi, că dorea un alt adversar în sferturile Cupei României, însă îi avertizează pe cei de la Vaslui că nu vor avea parte de o partidă uşoară, transmite corespondentul NewsIn.

"Vroiam o altă echipă, deoarece Vasluiul e o echipă puternică din toate punctele de vedere. Nu vrem să ne luăm nicio revanşă după înfrângerea din campionat. În acest meci voi folosi jucătorii care au evoluat mai puţin în Liga I. Nu o să fie un meci uşor pentru noi, dar cu siguranţă nici pentru Vaslui", a spus Stoica.

Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Padureanu, a declarat că partida cu FC Braşov din sferturile de finală ale Cupei României nu este foarte importantă, deoarece obiectivul prioritar al echipei pregătite de Marian Pană în acest sezon este salvarea de la retrogradare.

"Ne va fi foarte greu, pentru că Braşovul e o echipă de top, care vizează primele 5 locuri în campionat, şi sunt convins că şi Cupa României. Putem spune că suntem supriza Cupei României după ce am eliminat-o pe Steaua, dar după cum evoluăm, nu suntem. Salvarea de la retrogradare este obiectivul nostru, dar şi cât mai multe succese în Cupă. Nu mă gândesc la trofeu, ci la următorul joc, cu FC Brasov. Dacă vom câştiga, vom vedea ce ne propunem mai departe", a spus Pădureanu.