MENIU

Cupa României: Finala dintre FC Timişoara şi CFR Cluj se va juca la Târgu Jiu

Foto: http://www.pandurii-tg-jiu.ro/

Federaţia Română de Fotbal a decis joi ca meciul dintre FC Timişoara şi CFR Cluj, din finala Cupei României, să se joace la Târgu Jiu, a declarat, pentru NewsIn, directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu.

"Am decis azi ca finala cupei să se joace la Târgu Jiu. Pot să mai spun că în cursa pentru organizarea ultimului act al competiţiei s-au mai aflat oraşele Iaşi şi, bineînţeles, Bucureşti", a afirmat Lupescu.

Preşedintele clubului Pandurii Tg. Jiu, Marin Condescu, a spus joi , pentru NewsIn, că organizarea finalei Cupei României reprezintă o mare onoare pentru clubul gorjean. "Este o onoare pentru acest oraş că FRF a decis să trimită aici finala Cupei României. Ne vom ocupa să fie condiţii cât mai bune, iar la final lumea să fie mulţumită. Îmi doresc ca microbiştii din Târgu Jiu să vină în număr cât mai mare la stadion, iar cele două echipe să ofere un spectacol cât mai bun din punct de vedere fotbalistic", a afirmat Condescu, care a adăugat că îi pare rău că Pandurii nu a ajuns în finală pentru a evolua în faţa propriilor suporteri.

Finala Cupei României se va disputa la data de 13 iunie, iar în ultimul act al competiţiei se vor întâlni FC Timişoara şi CFR Cluj. Formaţia de pe Bega a trecut în semifinale de Dinamo, scor 4-1, în timp ce ardelenii antrenaţi de Antonio Conceicao au învins în penultimul act pe FC Vaslui, scor 2-0.
Mai multe articole despre:
CFR Cluj Cupa României finala FC Timişoara