MENIU

Cum să alegi dacă votezi sau nu? La Guvernatorul

Liviu Mihaiu şi invitaţii săi se întreabă dacă e mai bine să pui ştampila sau să-i sancţionezi prin lipsă pe cei care ne cer încrederea.
Foto: REALITATEA.NET

Ce alegi: să votezi sau nu? Să profiţi de dreptul suprem oferit de democraţie sau de dreptul de a întoarce spatele unei clase politice care te-a dezamăgit? Europa face propagandă şi încearcă să-i facă pe oameni să voteze. Care e decizia românilor?

Oricare ar fi răspunsul, duminică afli toate argumentele pro şi contra prezenţei la vot. Ţi le arată un guvernator, un preşedinte şi un cârcotaş. Cu o săptămână înaintea europarlamentarelor, pe 31 mai, de la 21:50, Liviu Mihaiu şi invitaţii săi se întreabă dacă e mai bine să pui ştampila sau să-i sancţionezi prin lipsă pe cei care ne cer încrederea. La Guvernatorul, live pe Realitatea TV şi pe guvernatorul.ro. Site-ul e deschis pentru comentarii, text, audio sau video şi pentru răspunsuri de la vizitatori la sondajul „Pe 7 iunie sunt alegeri pentru Parlamentul European. Mergi la vot?”

În arena Guvernatorului Liviu Mihaiu intră în această săptămână un preşedinte ales acum 13 ani de mai bine de 7 milioane de români – Emil Constantinescu şi un jurnalist care nu vrea să legitimeze prin votul său politicienii actuali – Şerban Huidu.

Prostul gust rămâne tema predilectă în partea a doua a emisiunii. Invitatul lui Liviu Mihaiu este Horia Brenciu, cu care mai vorbeşte despre Bucureştiul turistic, topul mitocanilor din politică, moda la politicieni şi eroul săptămânii. Şi pentru că este ajunul Zilei Internaţionale a Copilului, se discută şi despre cei mici. Duminică seara, la Realitatea TV şi pe guvernatorul.ro.