MENIU

Cum au slăbit vedetele de la Hollywood - VEZI FOTO

Foto: abcnews.com
Foto: 2.bp.blogspot.com
Foto: 2.bp.blogspot.com
Foto: www.rightwingnews.com
Foto: www.thesun.co.uk
Foto: timeinc.ne

Vedetele de la Hollywood şi-au propus să arate cât mai bine în 2009. Halle Berry sau Jennifer Lopez şi-au recăpătat silueta după ce au devenit mămici.

La mai puţin de şase luni după ce a născut, Halle Berry s-a întors pe covorul roşu într-o formă de zile mari. Actriţa a declarat că a făcut sport cinci zile pe săptămână sub supravegherea unui instructor personal.

După ce s-a îngrăşat 22,5 kilograme, Jennifer Lopez a reuşit să revină la formele care au făcut-o celebră. Timp de patru luni, actriţa a fost antrenată şase zile pe săptămână de antrenorul personal al vedetelor de la Hollywood, Gunnar Peterson.

Britney Spears este mai hotărâtă ca oricând să-şi recapete abdomenul de invidiat. De curând, cântăreaţa a declarat că face din nou sport, aerobic, jogging şi fitness.

La începutul lunii, Mariah Carey a fost surprinsă de paparazzi pe plajă. Cântăreaţa arată senzaţional. În urmă cu un an, aceasta a dezvăluit că urmează o dietă bazată pe supă de legume, peşte şi fructe de pădure. Mariah Carey a subliniat faptul că acest regim nu dă greş şi îţi permite să mănânci oricât fără să te îngraşi. Dar mâncarea cu puţine calorii nu este singura care stă în spatele pierderii în greutate. Carey combină planul nutriţional cu exerciţiile fizice.