MENIU

Cum aleargă poliţiştii după răufăcători: Unul se împiedică şi altul îşi pierde pistolul pe drum - VEZI VIDEO

Poliţiştii români aleargă după bătăuşii de la meciul dintre Poli Timişoara şi Dinamo Zagreb, la FUNNY pe NET 35
<descriere> Foto: scandaldegorj.ro

S-a întâmplat la Timişoara. Poliţiştii români aleargă după bătăuşii de la meciul dintre Poli Timişoara şi Dinamo Zagreb. Fără prea mult succes însă, după cum arată imaginile de la faţa locului: unul dintre poliţişti s-a împiedicat şi s-a întins pe jos cât era el de mare, iar altul şi-a pierdut în fugă pistolul. Vedeţi imaginile la FUNNY pe NET 35.

O căzătură hilară a reuşit şi un student ce dorea să imite moonwalk-ul lui Michael Jackson.

Un băiat mai plinuţ a rămas blocat în bazinul folosit de rolleri pentru diferite scheme şi a încercat cu disperare să iasă de acolo, în râsetele tuturor.

La FUNNY pe NET vă prezentăm şi sconcsul blocat într-un borcan şi pisicul care are ceva probleme cu o oglindă. 

Nu rataţi nici cea mai stupidă parcare făcută vreodată! Păcat de maşină, dar asta se întâmplă când şoferii sunt aiuriţi.

FUNNY pe NET 35 vă aduce o mulţime de alte filmuleţe trăznite, ca să începeţi săptămâna cu un zâmbet.

Funny pe NET este o producţie web tv, marca REALITATEA.NET, prezentată de Cristina Dinu. Dacă ai fost martorul unor momente amuzante, pe care le-ai imortalizat pe camera video sau pe telefonul mobil, trimite-ne filmuleţele la adresa penet@realitatea.net. Cele mai reuşite înregistrari vor fi difuzate în emisiune.   


REALITATEA.NET - Cum aleargă poliţiştii după răufăcători: Unul se împiedică şi altul îşi pierde pistolul pe drum - VEZI VIDEO