MENIU

CS Otopeni a surclasat Politehnica Iaşi, scor 4-1, şi a împins din nou echipa moldoveană în hora retrogradării

Foto: NewsIn

CS Otopeni a surclasat pe teren propriu, scor 4-1, Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a 32-a a Ligii I. În urma acestui rezultat, gazdele, deja retrogradate, acumulează 19 puncte, însă staţionează pe penultima poziţie a clasamentului, în timp ce oaspeţii rămân cu 35 de puncte şi intră din nou serios în hora retrogradării. A fost doar a doua victorie din acest retur de campionat pentru elevii lui Liviu Ciubotariu.

Scorul a fost deschis rapid de gazde, în minutul 7, după ce ex-stelistul Victoraş Iacob a înscris cu capul, în urma unei centrări a lui Lazic. A fost prima reuşită a lui Iacob pentru echipa ilfoveană. După o jumătate de oră de joc, Otopeniul majorează diferenţa de pe tabela de marcaj, tot în urma unei lovituri de cap. De data aceasta, autorul golului a fost fundaşul Nuno Diogo, care a punctat în urma unui corner executat de Claudiu Dumitrescu.

Imediat după pauză, Vitinha, jucătorul împrumutat de la campioana CFR, scrie 3-0 pe tabelă cu un şut senzaţional de la 25 de metri, direct sub transversala lui Brăneţ. În minutul 60, Iaşiul dă o replică palidă şi reduce din diferenţă prin C. Bratu, care a profitat de o bâlbâială a defensivei gazdelor şi a împins balonul în plasă, din câţiva metri, în urma unui corner executat de Sfârlea. A fost un simplu foc de paie pentru că şase minute mai târziu Yontcha a stabilit scorul final, 4-1 pentru Otopeni, după ce a transformat fără emoţii o lovitură de la 11 metri, în urma unui henţ în careu al lui Onuţ.

După ce gazdele au marcat golul doi, cei 20 de suporteri ieşeni prezenţi la partidă şi-au acuzat favoriţii că nu îşi apără corect şansele şi au scandat: "Jucaţi fotbal".

În urma acestui rezultat, gazdele au acumulat 19 puncte şi se menţin pe locul 17, cu şanse teoretice la îndeplinirea baremului de 25 de puncte, în timp ce oaspeţii rămân pe poziţia a 14-a, cu 35 de puncte, la doar două puncte distanţă de primul loc retrogradabil, ocupat de Gaz Metan Mediaş.

Caseta tehnică:


CS OTOPENI - POLI IAŞI 4-1 (V. Iacob 13, Nuno Diogo 29, Vitinha 47, Yontcha 66-penalty / Cr. Bratu 60)

CS Otopeni: Cr. Munteanu - Dumitrescu, Diogo, Rada, Vitinha - Pârvu - Nasser (Mărgărit 70), Caramarin, Lazic - Drăghici (Yontcha 64) - V. Iacob (Negru 60). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Poli Iaşi: Brăneţ - Buta, Onuţ, Straton (Ad. Ilie 33), Pecnik - Viveiros (Sfârlea 46), Gavatorta (Diarrassouba 66), Bersnjak, P. Jovanovic - Cr. Bratu, Bâlbă. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Dumitrescu 44, Munteanu 45, Vitinha 54 / Gavatorta 43

Arbitri: Paul Unimătan - Ioan Onicaş, Iulian Radu

Stadion: Astra (Ploieşti); Spectatori: 200

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida CS Otopeni - Politehnica Iaşi, scor 4-1

Mai multe articole despre:
CS Otopeni Politehnica Iaşi retrogradare