MENIU

Cristiano Bergodi: Suntem pe un drum bun, dar rămânem cu picioarele pe pământ

Foto: NewsIn

Antrenorul Stelei, Cristiano Bergodi, a declarat la finalul meciului câştigat în faţa echipei Ujpest, scor 2-0, că este mulţumit de rezultat şi de joc, dar că jucătorii trebuie să rămână cu picioarele pe pământ.

"E un rezultat foarte bun pentru noi. Echipa a jucat bine şi sunt bucuros. Kapetanos a făcut o prostie. E păcat, dar trebuie să înţelegem pentru că ei au jucat tare şi până la urmă echipa a reuşit să câştige meciul. Am jucat în repriza a doua cu doi atacanţi. A intrat Bogdan, am marcat foarte repede şi totul a fost bine.  Nu am avut spaţii şi a fost dificil pentru noi, dar am reuşit să marcăm în 10 şi băieţii au tot meritul pentru această victorie. Suntem pe un drum bun, dar rămânem cu picioarele pe pământ. Important e să avem linişte şi să ne continuăm munca începută", a declarat Cristiano Bergodi la GSP TV.

De asemenea, antrenorul italian a ţinut să le mulţumescă suporterilor pentru primearea de care a avut parte la debutul său în Ghencea.

"M-am mirat când am văzut 20.000 de spectatori. Mi-a plăcut acest lucru, a fost o atmosferă frumoasă pentru mine. Am trăit cea mai frumoasă atmosferă de când sunt antrenor, de aceea le mulţumesc pentru asta", a mai spus Bergodi.

Steaua a păşit cu dreptul pe drumul său european în acest sezon. La primul meci oficial sub comanda lui Cristiano Bergodi, "roş-albaştrii" s-au impus joi, cu scorul de 2-0, în faţa ungurilor de la Ujpest, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa şi au făcut un pas important spre calificare.
Mai multe articole despre:
Steaua Cristiano Bergodi Europa League Ujpest