MENIU

Cristiano Bergodi: "Şeriff s-a apărat cu toţi jucătorii, dar sunt dezamăgit de cum am jucat"

Foto: NewsIn

Cristiano Bergodi s-a declarat dezamăgit de rezultatul de egalitate scos de Steaua în compania moldovenilor de la Şeriff Tiraspol, 0-0 în Ghencea în primul meci al roş-albaştrilor în grupa H a Ligii Europa. Antrenorul Stelei a pus scorul final al întâlnirii şi pe seama tacticii ultra-defensive folosită de echipa lui Leonid Kuchuk. După partidă, în câteva intervenţii telefonice la televiziunile de sport, finanţatorul Gigi Becali a anunţat că l-a demis pe tehnicianul italian.

"E un punct. Sunt dezamăgit de cum am jucat, dar probabil e şi vina mea. Echipa nu a jucat bine, dar mergem înainte. Ei au jucat închis, au rupt jocul, şi nu a fost uşor pentru noi. Nici noi nu am legat pasele, nu am făcut nimic, dar nu putem spune că nu s-au dăruit. Eu îmi reproşez ceva, dar nu pot să vă spun. Şeriff s-a apărat cu toţi jucătorii, ei interveneau cu dubla, nu a fost uşor pentru noi, dar nici noi nu am jucat cum trebuie", a declarat Bergodi, la finalul partidei cu Şeriff, la PROTV. 

Echipa antrenată de Cristiano Bergodi a remizat, joi seară, pe teren propriu, cu moldovenii de la Şerif Tiraspol, scor 0-0, într-o partidă din Grupa H a Ligii Europa, care s-a jucat fără spectatori.

În celălalt meci al Grupei H, dintre Fenerbahce şi Twente, olandezii s-au impus, scor 2-1, prin golurile marcate de Nkufo (75, 80), în timp ce golul turcilor a fost reuşit de Mehmet Topuz (71).

Etapa următoarea din această grupă va avea loc la data de 1 octombrie, atunci când sunt programate partidele Twente Enschede-Steaua şi Şerif Tiraspol-Fenerbahce Istanbul.