MENIU

Cristian Diaconescu: Sunt mândru că sunt coleg de partid cu Oprişan şi Vanghelie

foto: NewsIN

Vicepreşedintele PSD Cristian Diaconescu susţine că este mândru că este coleg de partid cu Oprişan şi Vanghelie, adăugând că acceptă că sunt viziuni diferite în ceea ce priveşte calitatea unuia sau altuia dintre colegii săi.

Întrebat, sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea, dacă poate spune că este mândru că e coleg cu Marian Oprişan şi cu Marian Vanghelie, Cristian Diaconescu a răspuns: \"Da! (.)  Sunt mândru că sunt coleg cu toţi oamenii din PSD, accept că sunt viziuni diferite în ceea ce priveşte calitatea unuia sau altuia dintre colegii noştri\".

Diaconescu a mai declarat că PSD este un partid mare în care, până la urmă, se poate vedea valoarea. \"Există un ministru mai bun la Muncă decât Marian Sârbu? Ecaterina Andronescu, când auziţi acest nume, apare în subconştient că există un ministru mai bun pentru Educaţie? Sunt coleg inclusiv cu Marian Vanghelie, inclusiv cu Oprişan şi, împreună, formăm un partid politic ce oferă, acolo unde este necesar, tehnicieni. Acesta este motivul pentru care îmi exprim afirmaţia tranşantă că sunt mândru că sunt coleg inclusiv cu cei doi\", a susţinut Diaconescu.

Vicepreşedintele PSD Cristian Diaconescu a fost prezent, sâmbătă, într-un turneu electoral la Râmnicu Vâlcea. El a participat şi la ceremonia oficiată de Patriarhul Daniel prin care Episcopia Râmnicului a fost ridicată la rang de Arhiepiscopie.