MENIU

Cristi Săpunaru şi antrenorul Louis Van Gaal, în atenţia lui Bayern Munchen

Foto: www.sptfm.ro

Internaţionalul român Cristian Săpunaru, de la FC Porto, este în atenţia grupării germane Bayern Munchen, care l-ar fi urmărit în ultimele luni, informează publicaţia portugheză Sabado.



Săpunaru (25 de ani) a fost achiziţionat de FC Porto la începutul sezonului de la Rapid, iar până acum a bifat 14 meciuri în campionat, patru jocuri în Cupă şi opt în Liga Campionilor.

Bayern Munchen intenţionează să-l achiziţioneze şi pe fundaşul stânga a lui FC Porto, Aly Cissokho.

Tehnicianul lui AZ Alkmaar, Louis Van Gaal, a ajuns la un acord de principiu cu oficialii campioanei en-titre din Bundesliga, Bayern Munchen, echipă pe care ar urma să o preia din vară, informează publicaţia batavă Algemeen Dagblad.

Conducerea grupării bavareze, care după demisia lui Jurgen Klinsmann l-a numit interimar pe Jupp Heynckes, va oficializa tranzacţia în zilele următoare.

Conform sursei citate, secundul lui Van Gaal la Bayern va fi fostul său asistent din perioada în care pregătea pe FC Barcelona, Andries Jonker, actualmente director tehnic al lui Willem Tilburg.

Campioana en-titre a Germaniei, Bayern Munchen, se află pe locul 2 în campionat, la trei puncte de liderul VfL Wolfsburg, când au mai rămas patru etape până la finalul sezonului.