MENIU

Cristi Borcea: Sper să batem Rapidul şi în Cupă, şi în campionat

Foto: NewsIn

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, joi, că echipa sa are ca obiectiv câştigarea eventului, iar din acest motiv nu va neglija Cupa României, competiţie în sferturile căreia va întâlni pe Rapid, echipă pe care doreşte să o învingă de două ori în această primăvară.

"Va fi un meci interesant cu Rapid. Ne dorim să câştigăm eventul în acest an şi vom trata serios jocul, nu vom merge cu echipa a doua în Cupă, mergem să câştigăm. Sperăm să-i batem în ambele meciuri, şi va fi bine pentru noi", a spus Borcea, care a adăugat că dacă George Copos va decide să se retragă de la Rapid, acest lucru ar reprezenta o mare pierdere pentru fotbalul românesc.

Oficialul dinamovist şi-a atenţionat jucătorii că de acum vrea numai victorii: "Le-am zis să nu mai doarmă, nu trebuie să mai facem meciuri nule, trebuie să câştigăm fiecare meci. Vreau să câştigăm detaşat, ca să nu mai avem probleme. Le-am spus, este munca lor... '1, 2, 3, 4, Cupa şi campionatul, şi eu vă aştept la casierie'".

Borcea a încheiat spunând că stadionul Cotroceni reprezintă o variantă în cazul în care Dinamo s-ar califica în premieră în grupele Ligii Campionilor: "Ne dorim să ajungem în faza grupelor Ligii, dar nu o să depăşim niciodată această fază, trebuie să fim conştienţi. Nicio echipă din România nu va reuşi în următorii 10 ani. Avem echipă să terminăm pe locul 3. Trebuie să căutăm soluţii şi să putem să jucăm pe stadionul Cotroceni. În Italia, Spania şi Franţa, stadioanele sunt construite de primării şi de guverne, echipele vin şi joacă, încasează banii pe abonamente, pe când aici avem condiţii de două stele".

Grupările Dinamo şi Rapid se vor întâlni în sferturile de finală ale Cupei României, ediţia 2008/2009, conform tragerii la sorţi care a avut loc joi la Casa Fotbalului.
Mai multe articole despre:
Dinamo Cupa României Cristi Borcea Rapid