MENIU

Cristi Borcea: "Jucătorii au evoluat la mişto, însă am avut şi două penalty-uri neacordate"

Foto: NewsIn

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, sâmbătă, după înfrângerea de la Mediaş, că jucătorii lui Dario Bonetti au evoluat foarte slab, însă a dat vina pentru eşec şi pe centralul Istvan Kovacs, pe care îl acuză că nu a acordat două lovituri de pedeapsă pentru roş-albi.

"Am vrut să văd cum vor evolua jucătorii fără nicio primă. Am jucat prost, fotbaliştii au evoluat la mişto. Dolha are cea mai mare de vină la golul primit. Nu le mai dau niciun ban jucătorilor, să văd ce joacă şi ei pentru Dinamo şi atât. Câştigă cu Unirea, Steaua, Liberec şi Sturm Graz şi pierd cu toate echipele meci", a spus Borcea.

Oficialul dinamovist a criticat în termeni foarte duri arbitrajul lui Istvan Kovacs: "Am avut două penaty-uri clare. Istvan Kovacs a greşit, au fost în faţa lui, sper să se ia aceeaşi decizie ca în cazul lui Lajos, excludere din arbitraj. Acest arbitru este prea tânăr, el trebuie să conducă meciuri doar în Liga a II-a".

Preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a dat vina pe jucători pentru înfrângerea de la Mediaş: "Este dezamăgitor rezultatul de la Mediaş. Doar jucătorii sunt de vină, ei pot să-şi rezolve aceste probleme de mentalitate".

Echipa antrenată de Dario Bonetti a pierdut, sâmbătă, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-1, şi a înregistrat astfel primul insucces pe teren străin din acest sezon.