MENIU

Crin Antonescu spune că opoziţia depune moţiunea de cenzură

Foto: NewsIn

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că astăzi sau mâine, textul moţiunii de cenzură va fi depus în Parlament.

Potrivit liderului liberal, textul este finalizat şi semnăturile sunt strânse.

Antonescu a mai declarat că cele două partide politice care semnează moţiunea de cenzură au purtat discuţii şi în judeţele ţării şi că unele categorii profesionale sunt de acord cu gestul opoziţiei. "Chiar şi eu, în judeţul Bihor, am avut discuţii cu profesorii şi cu oamenii de afaceri afectaţi de impozitare şi de repolitizarea direcţiilor judeţene. Am văzut că există o reacţie conformă cu gestul nostru politic", a subliniat liderul PNL.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Varujan Vosganian, a declarat, vineri, la Iaşi, că moţiunea de cenzură care va fi depusă la începutul săptămânii viitoare se intitulează "Marea păcăleală PDL-PSD" şi că textul moţiunii a fost definitivat şi trimis filialelor PNL pentru observaţii.

Vosganian a spus, însă, că numele moţiunii este provizoriu şi poate suferi modificări după propunerile care vor veni de la organizaţiile PNL din teritoriu. Cele două teme majore care vor fi criticate în textul moţiunii sunt rectificarea bugetară şi OUG 37/2009 privind schimbarea şefilor serviciilor deconcentrate.