MENIU

Crin Antonescu: Situaţia de azi din România este efectul ultimului eşec al celei mai mari coaliţii de după '90

PNL nu va vota Cabinetul Croitoru, un guvern impus de 30% din parlamentari şi de preşedintele Băsescu. Este mesajul transmis astăzi de preşedintele PNL Crin Antonescu de la tribuna Parlamentului. Antonescu, i-a spus lui Lucian Croitoru că nu înţelege ce caută în Parlament în condiţiile în care o majoritate parlamentară a anunţat că nu-l susţine pe el, ci pe Klaus Johannis.

"Ne îndepărtăm tot mai mult de statutul de ţară democratică. În orice ţară civilizată, un premier desemnat care constată ca nu are sprijinul majorităţii îşi depune mandatul şi lasa loc liber", a afirmat Crin Antonescu. "PD-L tot speră că va trece, poate prin santaj, prin corupţie, prin cumpărare de voturi, însă "Guvernului Croitoru de ce îi e frică nu va scăpa. Dar din păcate asta nu ne rezolvă problemele importante ale României, nu rezolvă această farsă murdară".

"Situaţia de azi e rezultatul eşecului celei mai mari coaliţii de după '90, Coaliţia PSD şi PD-L. Guvernarea lor împruenă a însemnat ani de stagnare, bani irosiţi. Mulţi dintre cei care au decis să guverneze împreună au avut alte gânduri, să-i distrugă pe parteneri, să arate că ceilalţi sunt de vină", a afirmat Crin Antonescu.