MENIU

Crin Antonescu: Nu votăm acest guvern

Crin Antonescu e gata să excludă orice liberal care ar lua loc la masa guvernului Boc

Liderul PNL susţine că dacă Guvernul Boc va trebui să ia măsuri nepopulare, dar necesare, acestea vor fi susţinute de liberali. Antonescu a spus că a vorbit la telefon joi cu Emil Boc despre urgentarea calendarului de instalare a guvernului PD-L - UDMR.

\"Nu votăm acest guvern. Aici discutăm despre politică, nu dosare personale. Pe cea listă sunt oameni care nu sunt cei mai răi oameni. A da un vot de învestitură unui guvern condus de domnul Boc, care a căzut în urma unei moţiuni de cenzură date de noi, nu se va întâmpla. Oricum nu are nevoie. De ce e nevoie şi de votul nostru? Vom participa la şedinţele astea, pentru că e nevoie de un guvern. În funcţie de prestaţia guvernului, chiar dacă va fi nevoie de o măsură impopulară, nu vom fi o o opoziţie demagogică şi o vom susţine\", a declarat joi seară la Realitatea TV, preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Acesta a precizat şi ce se va întâmpla cu un eventual membru al PNL care ar fi inclus în guvernul Emil Boc. \"E exclus din partid. Asta trebuia să se întâmple şi cu domnul Predoiu, chiar dacă nu era un membru important. Cu calitatea unui membru de partid care să fie parte din guvern, nu puteam fi de acord, pentru că noi suntem în opoziţie.\"

Mai multe articole despre:
PNL guvern Emil Boc Crin Antonescu Cătălin Predoiu