MENIU

Crimă oribilă în ultima zi a anului, în județul Constanța. Cine este victima

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a murit după ce a fost înjunghiat de un tânăr de 25 de ani. Oribila crimă s-a petrecut într-un bar din judeţul Constanţa.

Tragedie într-un bar din localitatea Cobadin, județul Constanța. Totul s-a petrecut azi noapte, în jurul orei 2.00, la clubul Riviera din localitate, când în urma unui conflict spontan care a avut loc între doi bărbați din localitatea Cobadin, situația a scăpat de sub control. Unul dintre cei doi bărbați l-a lovit pe celalalt de mai multe ori cu un obiect ascuțit. Victima, în vârstă de 31 de ani, a fost declarată decedată la spital, a notat radioconstanta.ro.

Agresorul este un tânăr de 25 de ani care a fost identificat de polițiștii constănțeni. De precizat este faptul că atât victima cât și agresorul au antecedente penale.

În prezent, politistii din cadrul Serviciului Investigații Criminale efectuează cercetări sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Tânărul de 25 de ani acuzat de omor este în prezent în custodia poliției și urmează să fie adus la Parchet pentru audieri. Procurorii cer arestare preventivă pentru 30 de zile.

Se pare că totul a pornit de la consumul de alcool și de la contradicțiile privind dedicațiile muzicale din incinta barului.

Mai multe articole despre:
Constanţa crimă victimă