MENIU

Crima de la Timişoara: Studenţii care au ucis un bătrân cu 50 de lovituri de cuţit sunt confruntaţi astăzi

Foto: Realitatea.net

Carmen Bejan şi Sergiu Florea, cei doi studenţi medicinişti anchetaţi pentru uciderea unui bătrân la Timişoara, sunt confruntaţi de mai bine de şase ore pentru aflarea adevăratului criminal.

Iniţial, fata susţinea că l-a înjunghiat pe bărbat. Astăzi ea a dat de înţeles că-şi va schimba depoziţia. Confruntarea este un adevărat război al nervilor pentru că oamenii legii recunosc ascendentul emoţional pe care Sergiu îl are asupra lui Carmen. Conform avocatei băiatului, confruntarea are loc astăzi, în biroul unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, instituţie judiciară care anchetează crima de la Medicină.

Procurorul care anchetează cazul are astfel posibilitatea să vadă care dintre cei doi tineri suspecţi de crimă are o poveste mai credibilă.

Raul Sergiu Florea şi Carmen Bejan au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile pentru omor deosebit de grav şi, respectiv, complicitate la omor. Ambii au făcut recurs ca să fie cercetaţi în libertate, însă cererea le-a fost respinsă de instanţă.

Potrivit declaraţiei lui Carmen Bejan, studenta de 20 de ani de la Medinică, crima s-ar fi petrecut vineri, în jurul orei 16.00, în camera de cămin. Iniţial, studenta susţinea că prietenul ei, care i-ar fi aranjat întâlnirea cu bărbatul de 65 de ani, contra sumei de 500 de euro, l-ar fi ucis pe bătrân.

Raul Florea a declarat că fata l-a ucis, pentru că nu ar fi vrut să o plătească pentru o partidă de amor.

Cei doi studenţi cad de acord asupra faptului că au tranşat împreună cadavrul bărbatului de 65 de ani, care a fost un judecător de stabor ţigănesc.

Trupul bărbatului a fost descoperit de către poliţiştii timişeni care au fost chemaţi de către portarul căminului studenţesc 1-2 al Medicinei, după ce acesta din urmă a văzut urme de sânge pe trotuarul căminului. După ce l-au omorât pe bărbat, studenţii i-au tăiat picioarele şi au îndesat trupul  într-un geamantan, iar picioarele le-au pus în plase negre şi le-au pus în portbagajul autoturismului victimei.

Ei intenţionau să meargă pe un câmp unde să incendieze autoturismul, însă nu au putut porni maşina, aşa că au abandonat-o. Bărbatul avea un căluş în gură şi mâinile legate. Autopsia a arătat că bărbatul a murit în urma a circa 50 de lovituri de cuţit aplicate în piept, după ce, înainte, a fost agresat.

În cazul în care nici confruntarea nu va da rezultate, procurorii iau în calcul testarea celor doi cu ajutorul poligrafului.