MENIU

Credite de nevoi personale cu asigurare de şomaj

Foto: satu-mare.ro

Banca Comercială Română (BCR) oferă, de luni, persoanelor care contractează un credit de nevoi personale posibilitatea de a încheia şi o asigurare care acoperă, printre altele, riscul de pierdere involuntară a locului de muncă, a anunţat banca.

Această asigurare complexă este oferită de BCR Asigurări de Viaţă şi este disponibilă prin intermediul agenţiilor BCR, alături de creditul de nevoi personale fără garanţii, Divers BCR, se arată în comunicat.

Poliţa de asigurare mai acoperă riscuri precum invaliditatea totală şi permanentă şi incapacitate temporară de muncă.

Asigurarea complexă este oferită clientului în momentul semnării contractului de credit, iar indemnizaţia de asigurare este plătită de BCR Asigurări de Viaţa Vienna Insurance Group.

În cazul producerii evenimentului, asigurarea acoperă soldul total al creditului la data apariţiei evenimentului, în caz de invaliditate totală şi permanentă, se mai arată în comunicat.

Pentru incapacitate temporară de muncă, se acordă valoarea a şase "Totaluri lunare" de plată pe eveniment şi nu poate depăşi valoarea a 24 "Totaluri lunare" de plată pe întreaga durată a asigurării.

Pentru pierderea involuntară a locului de muncă, asigurarea acoperă valoarea a nouă "Totaluri lunare" de plată pe eveniment şi nu poate depăşi valoarea a 24 "Totaluri lunare" de plată pe întreaga durată a asigurării, potrivit băncii.

Suma asigurată în cazul invalidităţii totale şi permanente, a incapacităţii temporare de muncă şi a pierderii involuntare a locului de muncă reprezintă valoarea creditului oferită clientului, menţionată în contractul de credit, se mai arată în comunicat.

Asigurarea complexă nu exclude asigurarea de deces pentru creditat, care este, în continuare, oferită gratuit.

BCR, membră a grupului Erste, emite 25 tipuri de carduri de credit şi de debit şi are o reţea naţională de peste 1.900 de bancomate (ATM) şi peste 15.000 de terminale electronice operaţionale la comercianţi pentru plata cu cardul (POS).

BCR gestionează active de peste 17,1 miliarde euro şi are, în prezent, o reţea de 656 de unităţi de retail (pentru populaţie şi microîntreprinderi) şi 50 de centre de afaceri dedicate IMM-urilor şi companiilor mari.
Mai multe articole despre:
BCR credit credit de nevoi personale