MENIU

Cozmin Guşă, invitatul Laviniei Şandru şi al lui Octavian Hoandră, la ora 21.00

<p>Cozmin Guşă: De ce atacă Ponta Realitatea TV?</p>

Consultantul politic Cozmin Guşă este invitatul Laviniei Şandru şi al lui Octavian Hoandră, în cadrul emisiunii "Ediţie specială", astăzi, de la ora 21.00.

Suntem in pragul unei toamne incendiare, care va rezolva si ultimele ecuatii din politica romaneasca. Va supravietui Victor Ponta la Palatul Victoria? Ce rol i se pregateste lui Gabriel Oprea? Isi doresc liberalii sa preia puterea sau doar mimeaza opozita?
 
Consultantul politic Cozmin Gusa este invitatul Laviniei Sandru si lui Octavian Hoandra, la ora 21, intr-o editie speciala care va oferi raspunsuri la cele mai grele intrebari ale momentului.
 
Cum se vor repara in aceasta toamna defectiunile majore ale sistemului politic din Romania? Are Klaus Iohannis vreo strategie de implementat?
 
Vom avea in 2015 un nou guvern? Cat adevar sta in spatele scenariului in care coalitia PSD-UNPR ramane la guvernare fara Victor Ponta, dar cu cu Gabriel Oprea sau Liviu Dragnea premier?
 
Cata sustinere ar avea un guvern cu premier PNL? Ce sanse ar avea un guvern de uniune nationala, care sa pregateasca alegerile? Ce va declansa in sistem decaderea lui Ponta si destructurarea complicitatilor vinovate din jurul sau?
 
Se vor restarta strategiile bilaterale SUA-Romania odata cu venirea ambasadorului Klemm? Poate capata Romania un rol efectiv in implementarea unor strategii geopolitice in zona cea mai fierbinte a confruntarii americano-ruse?
 
Aflam raspunsurile de la Cozmin Gusa, in aceasta seara, incepand cu ora 21, intr-o editie speciala cu Lavinia Sandru si Octavian Hoandra.