MENIU

Costel Bucur: "Am fost furaţi pe faţă, a fost comandă cu execuţie"

Foto: Prosport

Patronul formaţiei Gloria Buzău, Costel Bucur, i-a acuzat, duminică, pe oficialii formaţiei Dinamo că "au comandat arbitrii" şi că unul dintre ei a spus înainte de meci că roş-albii vor avea un penalty până în minutul 15, lucru care s-a şi întâmplat.

"Gloria nu este lăsată să joace de arbitri. Înaintea meciului, când am stat cu cei de la Dinamo la masă, aşa cum se obişnuieşte, unul dintre ei a spus că Dinamo va avea un penalty până în minutul 15 în jocul cu noi. Nu se poate aşa ceva, să fii furat pe faţă. Atunci când tu ai doar un cuţit în mână, iar alţii au mitralieră, e normal să fii făcut praf. Nu este vorba doar de o simplă comandă, ci de o comandă cu execuţie. Dacă Dinamo va continua cu aranjamentele, normal că o să câştige campionatul", a declarat Costel Bucur.

Surse din cadrul clubului buzoian au declarat duminică, pentru NewsIn, că oficialul dinamovist care ar fi declarat la întâlnirea dintre conducătorii celor două echipe că bucureştenii vor avea o lovitură de la 11 metri este vicepreşedintele CA, Vasile Turcu.

Dinamo a deschis scorul în partida cu Gloria Buzău dintr-un penalty, pe care arbitrul Ovidiu Haţegan l-a acordat, corect, pentru un fault al lui Mera asupra atacantului Claudiu Niculescu. Roş-albii au câştigat în final cu scorul de 3-1, au acumulat 43 de puncte şi s-au distanţat în fruntea clasamentului la 4 puncte de ocupanta locului secund, Unirea Urziceni. De partea cealaltă, Gloria Buzău a rămas pe ultima poziţie, cu doar 6 puncte.
Mai multe articole despre:
Dinamo Vasile Turcu Gloria Buzău Costel Bucur