MENIU

Cornel Ivanciuc: Parlamentul a rămas în poziţia 69

Foto: Gardianul

Râsete şi chiote ca în tabără. Nu ca la Izvorul Mureşului, ci ca lângă staţia Izvor, în Palatul Parlamentului, la dezbaterile asupra bugetului de stat. Aleşii s-au comportat ca nişte puberi, care se uită cu jind la ţâţele colegelor lor ce încep să crească şi să le împungă tricourile, şi nu ştiu cum să le abordeze, că n-au cu ce. Şi atunci se hlizesc ca proasta-n târg şi fac mascări ca să se dea cool.

Asta face Parlamentul unui popor acuzat de agresiuni sexuale grave, în Italia.  Hlizeala generală s-a declanşat când deputatul Octavian Bot a făcut trimitere la Kama Sutra, vizavi de numărul de poziţii din raport,  propus de PNL. Kama Sutra, crede Bot, era o lectura mai potrivita.

Când deputatul  PNL Cristina Pocora a ajuns la poziţia 69, unul din amendamentele pe care le susţinea, sala a izbucnit în râsete orgasmice.  Fii ai durerii, deşteptăciunile pamântului, uninominalii lui peşte, îmi pare rău că trebuie să vă spun, dar Kama Sutra nu ajunge decât până la poziţia 64.

În poziţia 69 aţi rămas voi, începând din 1990. Din Kama Sutra puteaţi să vă alegeţi o minunăţie de poziţii: "Roaba", domnule Ciprian Dobre, "Marea deschidere", domnule Bot, vai ce nume potrivit aveţi pentru un astfel de deliciu, "Capra", doamna Pocora. 69 vă aparţine, dragi parlamentari, este poziţia voastră atavică, în care o să vă găsim şi peste 100 de ani.

 

Citeşte mai mult în Gardianul 

Mai multe articole despre:
buget parlamentari deputaţi Kama Sutra