MENIU

Copilul dispărut la Rânca ar fi plecat în căutarea ursului Baloo, din Cartea Junglei, cred poliţiştii

Foto: RTV

Poliţiştii iau luat în calcul o nouă ipoteză în cazul copilului dispărut la Rânca, după ce au aflat că băiatului îi plăcea foarte mult povestea „Cartea Junglei”.

Copilul primise cartea cadou în luna mai şi de atunci le cerea mereu bunicilor să îi citeasă povestea. Băiatul în vârstă de 7 ani era fascinat de povestea redată de Kipling în Cartea Junglei.

Polţiştii au spus că nu este exclus ca băieţelul să fi plecat în pădure pentru a trăi pe propria piele întâmplările lui Mowgli. 

Peste 100 de poliţişti, jandarmi, poliţişti comunitari, salvamontişti şi voluntari au continuat căutările în cazul copilului de şapte ani, dispărut pe 23 iulie în staţiunea montană Rânca din judeţul Gorj.

Sabin Cornoiu, şeful Salvamont Gorj, a declarat că este pentru prima dată când în Rânca dispare fără urmă o persoană: "Continuă căutările, dar speranţele sunt mici. Am impresia că suntem pe o pistă greşită. Este posibil ca minorul să nu mai fie în Rânca. L-am căutat cu elicopterul, cu câini special antrenaţi. Este imposibil să dispară fără urmă. Nu există niciun animal care să mănânce un copil fără să lase vreo urmă, iar noi nu am găsit nimic", a declarat Cornoiu. 

Mai multe articole despre:
copil dispărut Rânca salvamont Cartea Junglei