MENIU

Consiliul Judeţean Covasna nu renunţă nici pe timp de criză la primele pentru angajaţi

Foto: RTV

Criză criză, dar când vine vorba de prime, se găsesc bani! Consiliul Judeţean Covasna a alocat un buget de 150.000 de lei pentru a-şi răsplăti angajaţii. Oamenii din judeţ sunt revoltaţi şi spun că, de banii aceştia, s-ar fi putut repara străzi sau renova spitale.

Cei 120 de angajaţi ai Consiliului Judeţean au luat prime din fondul de premiere de 10 la sută de care beneficiază prin lege funcţionarii publici. Fond la care, deşi e criză, nu s-a renunţat.

''S-a acordat, pentru 7 luni de zile, pentru angajaţii din Consiliul Judeţean, o sumă modică pentru că trebuie să ştiţi că sunt oameni care muncesc aici pentru un salariu de 490 de lei'', susţine Tamas Sandor, preşedinte CJ Covasna.

''În septembrie am primit acele prime despre care vorbiţi şi bineînţeles eu consider că sunt meritate, pentru că oamenii au lucrat, au muncit'', spune şi Toth Tzabalcs, funcţionar CJ Covasna.

În timp ce angajaţii Consiliului Judeţean iau prime, unele localităţi rămân fără iluminat public, iar spitalul din Târgu Secuiesc riscă să se inchidă. Din lipsă de fonduri.

Angajaţii Consiliului Judeţean Covasna au luat prime cuprinse între 500 şi 5.000 de lei.
Mai multe articole despre:
funcţionari prime Consiliu Judeţean criză Covasna