MENIU

Concurs REALITATEA.NET: Primii paşi pe plaja din Bulgaria

upload3
upload2
upload1

Vacante.realitatea.NET şi Interra ţi-au pregătit o surpriză care îţi va transforma vacanţa de Paşti într-o experienţă de neuitat. Un sejur de 5 zile în Oraşul Luminii, Lisabona, este premiul pe care-l poţi câştiga participând la concursul “Vacanţă de Paşti la Lisabona”.

Poate n-o să credeţi, dar cea mai frumoasă vacanţă am avut-o în Bulgaria (2008). Am fost cu soţul, socrii şi bebiţă de un anişor. Am văzut un orăşel superb: Nessebar (vechi, dar cochet) şi desigur Balcicul.

Acel loc ar fi meritat să fie în România, este miraculos de frumos. Avem şi o amintire de neuitat: poze de epoca cu "ofiţeraşul" nostru. Acolo bebiţă a făcut primii paşi singurel pe nisipul fin din staţiunea Sunny Beach. Apa a fost curată şi caldă, am încercat şi câteva experienţe nautice.

Hotelul frumos, oamenii ospitalieri, mâncarea bună (all inclusive) şi turişti mulţumiţi. Viaţa de noapte e plină de distracţii, iar ziua este foarte potrivită pentru relaxare şi liniştea mult folositoare în acest secol al vitezei. Ne-a plăcut mult de tot (chiar dacă am vizitat şi ţări exotice şi foste comuniste, şi ţări arabe). Sigur ne vom întoarce acolo.

Mai multe articole despre:
Bulgaria concurs Balcic Sunny Beach